İTÜRO 2013

İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Kulübü (OTOKON), 2007 yılından bu yana her yıl İTÜ Robot Olimpiyatları’nı (İTÜRO) düzenliyor. Bu sene yedincisinin gerçekleştirileceği organizasyonda yarışmalar, panel, seminer, söyleşi gibi etkinlikler ile, akademisyen-öğrenci-sanayici üçlüsünü bir araya getirmek amaçlanıyor.

Başta Türkiye genelindeki üniversite ve liselerden her akademik düzeyde yüzlerce yarışma ekibi ve konuk ağırlayıp her yıl daha da büyüyen İTÜRO, bu sene 11-12-13 Nisan 2013 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü’nde düzenlenecek olup; organizasyona yurtiçi ve yurtdışından 1000’e yakın proje ve 7000’den fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor.

İTÜRO 10 farklı kategoride yarışmalara ev sahipliği yapacak. Bu yıl top taşıma görevinin yer aldığı ”senaryo” kategorisinin yanı sıra, Mikro Sumo ve Merdiven Çıkan olmak üzere, üç adet yeni kategori yarışmada yer alacak. Yarışmanın kayıtları halen devam ediyor. Kayıt olmak ve daha detaylı bilgiler için ituro.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

İTÜRO Afişi

Yorum yapabilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. Giriş