İTÜ Robot Olimpiyatları 27-28-29 Nisan 2023

İTÜ Robot Olimpiyatları 2023 (İTÜRO) 27-28-29 Nisan’da İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek!

İTÜRO NEDİR?

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü(OTOKON) tarafından 27-28-29 Nisan 2023 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde on beşincisi düzenlenecek olan Türkiye’nin en köklü robot olimpiyatı olan İTÜ Robot Olimpiyatları (İTÜRO), robotik alanında çalışma yapmakta olan öğrencileri, akademisyenleri ve endüstri temsilcilerini düzenlenecek etkinlikler aracılığıyla bir araya getirmeyi hedefleyen ve meydana gelen teknolojik gelişmeler ışığında bu alanda yapılan çalışmaları sorgulamayı planlayan bir oluşumdur.

Etkinlik kapsamında yerli ve yabancı akademisyenler, sanayi katılımcıları ve deneyimli öğrenciler tarafından, robotik ve kontrol bilimi gibi alanlarda seminerler, söyleşiler, paneller ve sergiler düzenlenmektedir. Yarışmalarla eş zamanlı olarak düzenlenen bu etkinlikler, bu alanda çalışmalar yapmakta olan katılımcılara yol göstermekte ve katılımcıların bakış açılarını genişletmektedir. Bunun yanında birçok kategoriden oluşan yarışmalar, son 14 yılda yaklaşık 10.000 katılımcı sayısına ulaşmıştır.

İTÜRO 2023 organizasyonu hakkında daha detaylı bilgi almak ve duyurulardan haberdar olmak için www.ituro.org sitesini ve İTÜRO Resmi Instagram hesabını (@ituroorg) ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. Giriş