Canon ile RTT’nin Ortak Çalışması 3D’yi Zenginleştiriyor

21 Şubat 2013’te Amerikalı Realtime Technology Ltd. (RTT Inc.)  Canon ile stratejik bir anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Anlaşmaya göre, RTT DeltaGen, yüksek kaliteli 3 boyutlu görüntüleme yazılımı ile Canon’un yeni teknolojisi “Karma gerçeklik (MREAL Mixed Reality)” birleştirilerek yeni bir teknoloji ortaya koyacaklar. RTT DeltaGen ile Canon MREAL sisteminin kusursuz uyumu ile kullanıcılar yüksek kalitede mühendislik tasarımları yapabilecekler. Bu tasarımlar sanal ortamda gerçek dünyada deneniyormuş gibi olacak.

Kaynak : Canon
Kaynak : Canon

 

RTT DeltaGen, çok çeşitli endüstri sektörlerindeki kullanıcılarla buluşacak ve sistem gerçek dünyanın zengin görselliği ile bilgisayar ortamında sanal dünyanın esnekliğini birleştirecek. Sonuç olarak, sistem dijital prototipler ve endüstriyel tasarım çalışmalarında daha hatasız çalışmalar yapılmasına olanak sağlayacak. Canon yetkilileride RTT ile gerçekleştiriyor oldukları ortak çalışmadan çok memnun olduklarını bu sayede 3 boyutun getireceği zenginliğin çok daha gerçekçi olacağını belirtiyorlar.

RTT DeltaGen’in yüksek kaliteli 3 boyutlu görüntüleme yazılımı Canon’un MREAL sistemine sorunsuzca entegre edilebiliyor. Sanal nesneler HMD’nin içinde bulunan iki ekrana yansıtılıyor. Bu sayede gerçek görüntü ile sanal görüntü arasındaki geçiş kusursuz ve doğal oluyor.

Örnek vermek gerekirse, bu teknoloji ameliyatlarda inceleme, öğrenme, araştırma ve geliştirmede kullanılabilecek. Bir diğer alan olarak, havacılık ve savunma şirketleri bu teknolojiyi mühendislik dizaynlarında  ya da simulasyonlarında kullanabilecekler.

Firmalar Hakkında:

Realtime Technology : www.rtt.ag/

Canon : www.usa.canon.com/rss

 

 

Yorum yapabilmek için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir. Giriş